Des del passat 1 de juliol la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA posa a disposició de tota la ciutadania llibres que provenen de donatius de lectors i també de la pròpia Biblioteca (duplicats). Les persones interessades en algun d’aquests llibres hauran de fer un donatiu mínim de 3 euros per llibre. Tot el que es recapti anirà destinat al Sarró, el banc d’aliments de Manlleu.

La parada de llibres es mantindrà durant tot l’estiu, i té material molt variat: novel·les, còmics, llibres d’esports, de cuina, d’art, de pensament, etc. S’anirà omplint la selecció en la mesura que es vagi buidant. És una bona manera de col·laborar en l’ús sostenible dels llibres i alhora fer una aportació solidària per a la compra d’aliments per als usuaris del Sarró.

Es convida a totes les persones que busquen lectura a bon preu a mirar què poden trobar en aquesta parada: gaudiran de la lectura i col·laboraran en un projecte municipal important de solidaritat ciutadana.

FONT: Gabinet de comunicació de l’Ajuntament de Manlleu

Portada

AnteriorQuaderns d’estiu Castellnou
SegüentEl Manlleu Film Festival celebra, del 5 al 10 de juliol, el seu 20è aniversari
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.