Avui us recomanem que el proper 3 de merç acudiu al cinema per veure la película El guardián invisible, una pel·lícula basada en la novel·la homònima de Dolores Rodondo i que en alguna altra ocasió us hem recomanat (veure). Si l’heu llegit de ben segur que la boca se us farà aigua en veure el tràiler. Pels que encara no heu llegit el llibre, encara sou a temps de fer-ho!

Fitxa tècnica

Títol: El guardián invisible
Data de l’estrena: 3 de març de 2017
Director: Fernando González Molina
Gènere: suspens
País: Espanya

Sinopsi

En els marges del riu Baztán (Navarra) apareix el cos nu d’una jove adolescent assassinada en estranyes circumstàncies. La inspectora Amaia Salazar es traslladarà des de Pamplona fins a Elizondo per investigar el cas. El lloc de la seva infància portarà a la membre de la Policia Foral els records més tristos, amagats en un lloc recòndit de la seva ment. La investigació descobrirà molt aviat la Figura d’un assassí en sèrie, que segueix acabant amb la vida de les noies amb un  cridaner modus operandi.

 

AnteriorPeaky Blinders
SegüentAquest divendres al cinema…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.