Del 3 al 21 de maig se celebra la tercera edició d’IMPACTE! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya i ho farà amb la programació de 35 pel·lícules (15 llargmetratges i 20 curtmetratges) que es desplegarà presencialment per tot el territori a les seus de Barcelona (Cinemes Girona), Girona (Cinema Truffaut), Lleida (ScreenBox) i Reus (Centre de Lectura), i també a Filmin amb una selecció de llargmetratges i a la web d’IMPACTE! amb tots els curtmetratges.

Els Cinemes Girona a Barcelona tornaran a ser la seu principal de la tercera edició, i part de la programació també es podrà gaudir en diferents sessions a Girona (Cinema Truffaut), Lleida (ScreenBox) i Reus (Centre de Lectura). Les projeccions presencials tindran lloc entre el 3 i el 7 de maig, excepte a Reus, que tindran lloc de l’11 al 13 de maig. Part de la programació d’IMPACTE! seguirà online fins al 21 de maig a Filmin (una selecció de llargmetratges) i a impactefilmfest.cat (curtmetratges).

IMPACTE! compta enguany amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC); amb la col·laboració d’Amnistía Internacional, Medicus Mundi Mediterrània i la Societat Nova Geogràfica. I la col·laboració de la Corporació Catalana de Mitjans, diari Ara, la Xarxa, Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Blanquerna Universitat Ramon Llull i Universitat Autònoma de Barcelona.

Anterior“El aprendiz”, Taran Matharu
SegüentAquest divendres 5 de maig als cinemes…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.