Des d’aquest mes de novembre, els personatges que conviuen al món pla i rodó creat per sir Terry Pratchett parlaran en una nova llengua. La saga de llibres de fantasia del Discmón arriba en català a les llibreries aquest dimecres 18 de novembre de la mà de l’editorial Mai Més amb la publicació de Guàrdies! Guàrdies!, una de les millors vies d’entrada a la saga. Una setmana després, el dimecres 25, l’acompanyarà a les prestatgeries Igualtat de ritus.

L’humor i la sàtira que impregnen les novel·les del Discmón (Discworld, en anglès) han fet d’aquesta saga de 41 llibres de Terry Pratchett una de les més memorables de la literatura fantàstica. La creativitat de l’autor, la immersió en diversos gèneres i la paròdia d’altres obres han fet, des del 1983, les delícies de lectors joves i adults, que en cada lectura han trobat matisos diferents en les nombroses situacions hilarants de les seves pàgines.

A partir d’ara, els seus amants ­-o candidats a ser-ho-, podran també gaudir de la saga en català i acompanyar tot tipus de personatges com en Safanòria o l’Eskarina en les seves aventures i desventures. L’escenari, bé s’ho val: un món pla i circular en forma de disc subjectat per quatre elefants que viatgen sobre la closca d’una tortuga gegant. En aquest context, pràcticament tot és possible.

Amb Guardies! Guàrdies! i Igualtat de ritus, l’editorial Mai Més comença la publicació de la saga del Discmón en català i engega, respectivament, les sèries temàtiques de La Guàrdia Nocturna i Les Bruixes. Els dos llibres compten amb la traducció d’Ernest Riera i unes portades increïblement atractives de la il·lustradora Marina Vidal. Impossible resistir-s’hi!

AnteriorCrítica de “Hush”
Següent“Les inseparables”, Simone de Beauvoir
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.