Descobreix el TOP 3 en préstecs biliotecaris del 2016

1497

 

La Templanza, la novel·la més prestada a les biblioteques durant el 2016

La novel·la La Templanza, de María Dueñas, ha estat el llibre més demanat pels usuaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona durant l’any 2016. A continuació trobem Algú com tu de Xavier Bosch i, en tercera posició, La Noia del tren de Paula Hawkins.

Quant a les novel·les juvenils, Wonder, de R.J. Palacio es manté a la primera posició; a continuació, trobem Un fill d’Alejandro Palomas i en tercer lloc la novel·la de la saga de Blue Jeans Algo tan sencillo como twitear te quiero.

En relació als còmics, els més sol·licitats són, de nou, Death Note, de Tsugumi Ohba, 20th Century Boys, de Naoki Urawasa, i I am a hero, de Kengo Hanazawa.

En l’apartat de novel·la estrangera l’opció més triada pels usuaris és The Girl on the train de Paula Hawkins, seguit de Soumission de Michel Houellebecq i de Nora Webster de Colm Tóibín.

Pel que fa a la poesia, Antologia de poesia catalana de Miquel Descloten ocupa el primer lloc, seguit de tot un clàssic Rimas y leyendas de Gustavo Adolfo Bécquer i de Nova antologia de poesia catalana a cura d’Isidor Cònsul i Llorenç Soldevila.

En l’àmbit dels audiovisuals, la saga Juego de tronos aconsegueix els tres primers llocs del rànquing. La primera, la quarta i la segona temporada són les més sol·licitades.

Finalment, pel que fa als CD més prestats a les biblioteques municipals trobem Jocs de falda d’ara i de sempre i Massatges amb cançons, tots dos de Damaris Gelabert a les dues primeres posicions, seguits de l’àlbum 25 de l’artista britànica Adele.

Molts d’aquests títols es poden agafar també en préstec en format digital a través de la plataforma Ebiblio Catalunya.

AnteriorMeravelles de l’Europa Central: “El Danubi”, Claudio Magris
SegüentAquest divendres al cinema…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.