És un ocell, és un avió, no… és Jordi Ojeda. Jordi Ojeda, Doctor en Enginyeria Industrial i té un Màster en producció automatitzada i robòtica per la Universitat Politècnica de Catalunya. Però a més, és el creador del projecte d’investigació “Còmic, ciència i tecnologia” mitjançant el qual es dedica a divulgar la ciència a través dels còmics.

Us heu preguntat mai per què en Superman vola (tot i que realment no vola)? O per què la veu de l’Antman és tan aguda? Doncs totes aquestes respostes i més les trobareu el dia 18 de novembre a les 18.30 a l’Ateneu de Manlleu en el marc de la celebració de la Setmana de la Ciència. Jordi Ojeda ens il·lustrarà amb exemples d’allò més gràfics com els còmics dels superherois van molt més enllà de les historietes animades. No us ho podeu perdre!

AnteriorCINECLUB VIC. La mano invisible
SegüentDies a Birmània, George Orwell
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.