IRENE SOLANICH

Nom i cognoms: Irene Solanich Sanglas

Edat: 29 anys.

Lloc de residència: Manresa

Professió:  Traductora, correctora, escriptora, professora i editora (trastorn de personalitat múltiple?)

Càrrec a L’escriba: Cofundadora de L’escriba i actualment redactora.

Que significa per tu la cultura? Una arma de destrucció massiva.

Que significa per tu L’escriba? Va ser un projecte que vam iniciar en un moment en què la meva vida necessitava lectura i cinema. És el projecte que m’ha permès no desprendre’m mai del que realment em defineix i m’ha regalat un grapat de gent fantàstica.

Una pel·lícula:  Només una m’és impossible… The silence of the lambs, Seven, L’habitació de Fermat, M, Vertigo, i tantes altres de “lladres i serenos”.

Un llibre: També és força impossible… The lord of the rings, qualsevol dels contes de terror d’Edgar Allan Poe, And then there were none (Deu negrets), De mica en mica s’omple la pica i tantes altres de “lladres i serenos”.

Música? Bruce Springsteen, Police, Simple Minds, Pretenders, Bon Jovi i, per descomptat, The Rolling Stones, entre altres que segur que m’oblido a la llista d’Spotify.

Nocilla o Nutella: Nocilla, sempre!

Nesquik o Cola-cao: M’és indiferent, sempre que faci uns bons grumolls.

Platja o muntanya: Muntanya. I amb neu millor.

Hivern o Estiu? Hivern, i ben fred.

Per tu el món és un lloc? Ple d’incompresos marginats que no acaben de trobar el seu lloc, però que saben que en la ficció sempre hi ha un bon refugi.

Llegeix els articles de l’Irene Solanich

AnteriorAquest divendres al cine…
SegüentCrítica de “El Irlandés”
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.