Complejos de un joven d’Álvaro Ramírez, un llibre de superació

1161

Complejos de un joven és el primer llibre que publica l’autor Álvaro Ramírez (1996, Colòmbia) i ja està disponible a les botigues d’ebooks més importants del panorama internacional com Amazon, Apple, Google Play, Kobo i Barnes and Noble.

És una obra autobiogràfica on l’autor ha volgut compartir les seves experiències amb els lectors per tal de servir d’exemple i poder ajudar aquells que es trobin en les mateixes condicions en què es trobava ell.

El protagonista de l’obra, l’Álvaro, des de ben petit va crear-se una sèrie de complexos i inseguretats que van ser causades per la societat que l’envoltava, de manera que va viure en la seva pròpia pell la falta de seguretat en ell mateix, el fet de sentir-se poc atractiu, poc llest…

Tots aquests complexos són típics de la societat en què vivim i els pateixen molts joves i adolescents, però també adults, fins al punt que afecten les seves vides en tots els aspectes. Per tant, aquest és un tema que està a l’ordre del dia.

L’Álvaro, en veure que les seves inseguretats interferien en la seva vida quotidiana i en la seva actitud, va voler posar-hi remei, i tot i que va intentar deslliurar-se d’aquests complexos amb autoafirmacions, meditació, etc. res no li va servir. Finalment, apareixerà algú a la seva vida que l’ajudarà a superar les seves pors.

El cambio empieza de adentro hacia fuera

Pots llegir-ne més aquí!

 

Anterior‘Estiu 1993’ escollida per anar als Oscars 2018
SegüentThirteen reasons why
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.