L’Acadèmia del cinema espanyol ha escollit aquest matí Estiu 1993 per representar Espanya en el guardó a Millor pel·lícula de parla no anglesa a la 90a gala dels Oscars, la qual se celebrarà el 4 de març del 2018.

Estiu 1993 narra la història de la Frida, un alter ego de la directora Carla Simón, segons ha dit ella mateixa. La Frida perd la seva mare i es veu obligada a anar a viure amb la seva nova família, els seus tiets i la seva cosina petita. Simón s’endinsa en la seva pròpia experiència per plasmar el primer estiu de la Frida de la seva nova vida, i encadena un munt d’escenes quotidianes per acabar creant un film amb un rerefons dramàtic.

1898. Los últimos de Flipinias, Abracadabra i Estiu 1993 van ser les tres pel·lícules preseleccionades per l’Acadèmia el passat 17 d’agost, però finalment, és la de direcció catalana la que tindrà el privilegi de viure l’experiència dels Oscars des de dins.

AnteriorVerónica, terror en estat pur
SegüentComplejos de un joven d’Álvaro Ramírez, un llibre de superació
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.