La 35a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló va iniciar-se aquest divendres 10 de novembre amb l’acte inaugural, que va servir per homenatjar la figura de Jordi Pons, alpinista català referent a l’hora de combinar la passió per la muntanya i el cinema i, de retruc, documentar algunes de les fites més destacades de l’alpinisme català.

L’acte inaugural va ser el tret de sortida per deu dies en què els amants del cinema de muntanya tornaran a tenir cita a Torelló per veure al teatre Cirvianum la projecció de les millors pel·lícules sobre alpinisme, escalada, esports d’aventura i etnografia i natura; una de les grans apostes d’aquesta edició. Tot plegat, amb exposicions, xerrades i activitats especialitzades que completaran una programació única a Catalunya.

El lliurament de premis de la 35a edició del Festival manté el format habitual dels darrers anys. La clausura tindrà lloc el dissabte 18 de novembre a les 7 de la tarda i de nou estarà conduït per la periodista Txe Arana. L’acte servirà per fer entrega de les Flors de Neu de Plata i la Flor de Neu d’Or, en vuit categories diferents.

AnteriorSegona edició del Vilassar de noir
SegüentTram final del Festival de Curtmetratges de Manlleu
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.