Aquest cap de setmana (10, 11 i 12) Vilassar es vesteix de negre per segon any consecutiu. I és que l’ocasió ho mereix. Resulta que se celebra la segona edició del festival de novel·la i cinema negre Vilassar de noir.

Tot i que la geografia catalana està bastant inundada per aquest tipus d’esdeveniments entorn la novel·la negra, no n’hi ha cap que també tingui en compte el cinema a nivell de projeccions i més enllà de les xerrades que s’hi poden plantejar. Així dons Vilassar de noir ens ofereix un programa d’allò més divers.

Per la banda literària hi trobarem presentacions, taules rodones, conferències i xerrades de tot tipus. Des de presentacions de novetats fins a cara a cara entre escriptors de renom en la geografia catalana i espanyola. Pel que fa a la vessant més cinematogràfica hi tindré un paper més important a través de la taula rodona amb els creadors del cicle de curtmetratges que es podrà veure dissabte a la tarda. A més, la projecció de la pel·lícula d’enguany serà Matar a dios d’Albert Pintó i Cave Casas, guanyadora del Gran Premi del Públic de l’edició del 2017 del Festival de Sitges.

A més, enguany també hi haurà un taller d’escriptura de narrativa negra a càrrec de l’escriptor Sebastià Bennasar.

Podeu consultar aquí el programa sencer.

AnteriorAquest divendres al cinema…
SegüentComença el Festival de Cinema de Muntanya de Torelló
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.