El Manlleu Film Festival es va fundar l’any 2003 amb l’objectiu de portar a la vila osonenca els millors curtmetratges independents. Després de 16 anys de festival, enguany passa a celebrar-se a l’estiu i a la vora del riu Ter.

En aquesta setzena edició, que tindrà lloc del 12 al 15 de juliol, ens esperen 29 curtmetratges de 19 països diferents, els quals competiran tant en la Secció Nacional com Internacional. El jurat encarregat de decidir-ne els guanyadors serà completament femení i estarà format per Judit Colell (directora), Maria Forga (professora) i Ariadna Ribas (muntadora), les quals desvetllaran els guanyadors el diumenge 15 de juliol.

Paral·lelament al festival, l’organització ha convocat un concurs de curtmetratges. Els participants han de gravar un curtmetratge de 60 segons, pujar-lo a Instagram amb l’etiqueta #moltcurtsMFF2018 i mencionant @manlleufilmfestival. El guanyador s’anunciarà el proper diumenge 15 i s’emportarà un Iphone 7.

Podeu consultar la programació del Manlleu Film Festival en aquest enllaç.

Anterior‘Un cistell de cireres’, set contes per treballar les emocions
SegüentAquest divendres al cine…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.