Conillet i Porquet és una col·lecció d’àlbums il·lustrats publicada per Castellnou i adreçada a nens d’entre 0 i 5 anys. Aquesta té com a protagonistes dos simpàtics personatges de traç senzill i colors suaus que captiven amb les seves dolces històries.

Com tots els llibres de l’editorial Castellnou, la finalitat de Conillet i Porquet és educar als més petits de forma divertida i amena. En aquesta ocasió, la col·lecció planteja unes històries en les quals els nens i nenes poden sentir-se identificats, ja que són situacions habituals en les que es trobaran. En sentir-se identificats amb elles, els petits aprendran com afrontar aquestes situacions i quina és la millor manera de sortir-se’n.

L’autora i il·lustradora és la Geneviève Côté, qui té una important trajectòria en el món de la il·lustració de contes infantils. Els seus dibuixos, d’estil molt personal, són el resultat de la combinació de diferents tècniques, entre les quals destaca l’aquarel·la, que ella prefereix per la seva lluminositat i la transparència que proporciona. A més, els seus llibres han rebut diferents premis a Canadà i a Estats Units.

Com tu

Títol: Com tu
Autor i il·lustradora: Geneviève Côté
ISBN: 978-84-15206-84-2
Preu: 12,90 €

El delicat Conillet i l’enèrgic Porquet es volen assemblar l’un a l’altre. Però després de jugar amb pinzells i tota mena d’objectes a vestir-se com si fossin l’altre, descobreixen que cadascú és una obra d’art tal com és. Un llibre que representa la celebració de la individualitat i l’amistat. El voldràs compartir amb algú a qui estimes.

Sense tu

Títol: Sense tu
Il·lustradora: Geneviève Côté
ISBN: 978-84-15206-85-9
Preu: 12,90 €

Després de barallar-se, el Conillet i el Porquet decideixen jugar cadascú per la seva banda. Encara que proven de jugar sols a diversos jocs, aviat s’adonen que és molt més divertit jugar junts. Descobreixen que la vida és molt més bonica quan la comparteixes amb algú altre. Una simpàtica mirada als avantatges i inconvenients de l’amistat.

AnteriorCrítica de ‘Leto/Summer’
SegüentCINECLUB XIC. El meu primer festival
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.