HITCHCOCK/TRUFFAUT / Kent Jones, França-EUA, 2015

Producció: Arte France, Artline Films, Cohen Media Group

Guió: Kent Jones i Serge Toubiana
Música: 
Muntatge: Rachel Reichman
Durada: 79 min
Intèrprets: Mathieu Amalric (narrador), Alfred Hitchcock i François Truffaut (arxiu). Wes Anderson, Olivier Assayas, Peter Bogdanovich

El llibre recollia unes extenses i sucoses entrevistes on els dos directors parlaven extensament, pel·lícula per pel·lícula, de la prolífica filmografia hitchcockiana en una obra imprescindible per als aficionats al cinema. Al documental, Kent Jones rememora l’estudi a partir de les opinions de diferents directors actuals com Martin Scorsese, David Fincher, Wes Anderson, Paul Schrader o Richard Linklater entre altres juntament amb imatges dels dos realitzadors i les converses gravades. El resultat és una autèntica lliçó de cinema que servirà per rememorar o descobrir, segons l’edat de l’espectador, una forma d’estimar el cinema.

Dimarts, 20 de desembre. 22 h
Idioma: Subtitulada. VO anglès, francès, japonès
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorPolicia processal, o sobre com resoldre un crim
SegüentCrítica de “Nocturnal Animals”
Avatar photo
Elèctric de professió, però cinèfil de vocació. Soc un amant de la història i ocupo les hores perdudes entre pel·lícules i lectures. Aficionat radiofònic, m'agrada perdre'm pel món de les ones, però si realment em voleu trobar, dins d'un cinema m'haureu de buscar.