Un clan de lladres silenciosos (com haurien de ser tots els lladres) fa estralls a Nova York. En plena investigació, la periodista April O’Neil coneix a quatre tortugues humanoides amb noms d’artistes del renaixement italià, que mengen pizza (el secret és a la massa) i viuen al subsol amb l’Splinter, una rata experta en arts marcials.

“Mireu que oportunistes aquests del cineclub que programen la pel·li d’imatge real de les tortugues ninja ara que han estrenat la nova d’animació”, direu. Doncs sí. Oportunistes i amants de les oportunitats. Perquè aquesta n’és una, i única, de veure en pantalla gran l’entranyable i gaudible – i audible, que té so – primera versió cinematogràfica de les tortugues mutants. Una pel·lícula que, 33 anys després, se’ns presenta com una obra gairebé artesana, amb uns efectes especials genials i que transmet un bon rotllo totalment contagiós.

El que vingui disfressat de tortuga tindrà una fulla d’enciam gratis! Cowabunga!

Quan?

Diumenge, 20 d’octubre a les 17:00h
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
Reserva d’entrades en línia al web del ETC
www.etcvic.cat

AnteriorAquest divendres 20 d’octubre als cinemes…
SegüentCINECLUB VIC. Bèsties del sud salvatge
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.