Juanjo Sáez // Catalunya, 2023

Producció: La productora de Juanjo Sáez
Guió: Mario Torrecillas, Natalia Durán, Yago Alonso, Enric Pardo
Durada: 1 h 20 min.
Idioma: VO en català
Intèrprets: animació.
Recomanada a partir de 9 anys.

 

 

El Cineclub Xic es transforma per un dia en el Cineclub Pavo (per allò de l’edat de l’ídem) i programem una pel·lícula pel públic adolescent que té el gran hàbit d’anar molt al cine i omplir les sales en silenci i sense mirar constantment el mòbil. En aquesta labor de portar els joves pel bon camí, veurem l’adaptació de l’aclamada sèrie homònima de Juanjo Sáez, un acostament dibuixat a l’”és que no m’entenen!” entonat pels adolescents.

Coneixerem en Juanjo i el Miquel, dos amics molt diferents (el Juanjo té una família sobreprotectora, mentre que el Miquel té un pare absent) que acaben units per dues coses: viuen a La Sagrera i són aficionats al heavy metal.

Els heavies, malgrat el seu posat d’assassí en sèrie i els seus cabells llargs sense nusos, són més tendres que les cebes (tendres). Aquesta pel·lícula, que us farà plorar (com les cebes), ens ho demostra.

Després de la projecció hi haurà un concertet de música heavy, tendre, a càrrec del grup SALEM, que posarà sal a la vida i música als nostres cors. 

Quan?

Diumenge, 7 d’abril a les 17:00h
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
Reserva d’entrades en línia al web del ETC
www.etcvic.cat

 

Anterior‘Un pianista en un celler’, de Muriel Villanueva
Següent‘Un talp als Jocs Olímpics’, Martí Gironell i Coaner Codina
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.