Fitxa tècnica

Producció: Keep Your Head, MICA Entertainment, MadRiver Pictures
Guió: James Gray a partir de la novel·la de David Grann
Música: Christopher Spelman
Muntatge: John Axelrad, Lee Haugen
Durada: 2 h 21 min.
Intèrprets: Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller, Tom Holland, Edward Ashley, Angus Macfadyen, Ian McDiarmid

 

Sinopsi

Durant segles els europeus havien discutit sobre l´existència d´una antiga civilització perduda a l´Amazones. El 1925, l´explorador britànic Percy Fawcet s´endinsa a la selva boliviana amb l´obsessió de demostrar que totes les històries de la ciutat de Z eren certes. Fawcet i el seu equip intentaran fer el descobriment més important de la història i triomfar en una missió on molts altres havien fracassat.

El director James Gray ha demostrat ser un dels directors més estimulants i contundents del cinema actual. Ara s´acosta al cinema d´aventures més pur sense deixar de banda el seu interès per la crònica dels conflictes humans. Basada en la novel·la de David Grann, la pel·lícula se centra en la biografia real de Fawcet sense deixar de banda l´espectacle cinematogràfic de l´aventura a la selva.

James Gray

Nascut a Nova York al 1969, és un dels directors més reconeguts de la seva generació des que va debutar, amb 25 anys, amb Little Odissea (1994). Després va dirigir La otra cara del crimen (2000), La noche es nuestra (2007), Two lovers (2008) i El sueño de Ellis (2013). Tots ells són exemples de films on conviuen el cinema comercial i la voluntat artística del realitzador.

Sessió programada conjuntament amb el Museu del Ter de Manlleu dins dels actes de la 7a Mostra de Cinema Etnogràfic.

Quan? 

Dimarts, 30 de gener. 21:30 h
Idioma:  VO en anglès amb subtítols.
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorAquest divendres al cine…
SegüentLa hija del pantano, Karen Dionne
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.