Fitxa tècnica

Producció: Amuse, Answer Studio, The, CoMix Wave Films
Guió: Makoto Shinkai
Música: Radwimps
Muntatge: Makoto Shinkai
Durada: 1 h 46 min.

 

 

Per un caprici del destí, un noi i una noia veuen com els seus cossos s’intercanvien. Ell viu a la gran ciutat i ella en un petit poble envoltat de tradicions i, de tant en tant, es desperten al cos de l’altre. Després d’intentar lluitar contra aquesta realitat, crearan un sistema de comunicació per comprendre’s i ajudar-se.

La pel·lícula d’animació japonesa més taquillera de la història ha atrapat a tot tipus de públic pel seu ball de gèneres, la seva cuidada animació i un discurs molt més adult del que pot semblar a simple vista. El realitzador japonès Makoto Shinkai ens torna a enlluernar amb un relat que fusiona una premissa de ciència-ficció amb una història de creixement personal. La pel·lícula comença com una comèdia, deriva cap al drama i no s’avergonyeix en fer servir elements típics del cinema d’animació adolescent, inclosos els moments musicals.

Makoto Shinkai

Nascut el 1973, és un director, animador i actor de doblatge d’anime i videojocs. El 1999, mentre treballava en una empresa de videojocs, va presentar el seu premiat curt Ella y su gato. Després de dirigir diversos curts presenta el seu primer llarg d’animació, El lugar que nos prometimos (2004). La seguirien 5 centímetros por segundo (2007), Viaje a Agartha (2011) i El jardín de las palabras (2013).

Quan? 

Dimarts, 19 de desembre a les 21:30 h
Idioma: VO en japonès amb subtítols.
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorIsla de lobos, de José Vicente Pascual
SegüentMeravelles del món: El olor de la India, Pier Paolo Pasolini
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.