Fitxa tècnica

Titane // Julia Ducournau, França-Bèlgica, 2021

Producció: Kazak Productions, Frakas Productions, Arte France Cinéma
Guió: Julia Ducournau i Jacques Akchoti
Música: Jim Williams
Muntatge: Jean-Christophe Bouzy
Durada: 1 h 48 min
Intèrprets: Vincent Lindon, Agathe Rousselle, Garance Marillier, Laïs Salameh, Myriem Akheddiou, Bertrand Bonello, Dominique Frot, Mara Cisse.

Sinopsi

Un jove amb la cara desfigurada apareix en un aeroport. Diu ser Adrien Legrand, un nen que va desaparèixer 10 anys enrere. Pel seu pare, Vincent, això suposa el final d’un llarg malson. D’altra banda, a la regió s’estan succeint una sèrie d’horribles assassinats.

El segon treball de la directora de Raw (Crudo)Julia Ducornau, va molt més enllà del seu prometedor (i provocador) debut. Deixant a un costat la seva trama -caòtica, polièdrica i dispersa- la pel·lícula esdevé una explosió exuberant de cinema extrem. Sota un embolcall audiovisual únic, la realitzadora ens serveix un malson que barreja sexe, violència, terror, romanç, mutacions i dolor que trenca les fronteres entre gèneres i esbotza els límits formals, temàtics i morals del cinema. Poseu-vos el cinturó, agafeu-vos fort i deixeu-vos emportar per la directora en aquest viatge radical.

Julia Ducournau

Directora i guionista nascuda a París l´any 1983. Va estudiar guió cinematogràfic a la prestigiosa escola La Fémis, de la capital francesa. El 2011, el seu curt Junior va guanyar el premi Petit Rail d´Or del Festival de Cannes. L’any següent va codirigir el telefilm Mange. El seu primer i polèmic film, Raw (2016), li va donar notorietat internacional i una bona collita de guardons en diversos festivals. Amb el seu segon film, Titane, ha guanyat la Palma d’Or a Cannes.

Quan?

Dimarts, 17 de maig. 20 h.
Durada: 1 h 48 min
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
Reserva d’entrades en línia al web del ETC
www.etcvic.cat

AnteriorAquest divendres 13 de maig als cinemes…
SegüentDracula Daily. El club de lectura més estrany i fascinant del moment
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.