Fitxa tècnica

Producció: Cohen Media Group
Guió: Peter Bogdanovich
Música:
Muntatge:
Durada: 1 h 42 min
Intèrprets: Documental. Hi intervenen Buster Keaton, Peter Bogdanovich, Mel Brooks, Bill Hader, Werner Herzog, Nick Kroll, Richard Lewis, Carl Reiner.

 

El director Peter Bogdanovich, tot un expert en història del cinema, és l’impulsor i el narrador d’aquest documental que celebra la vida i la carrera d’un dels cineastes més prolífics i influents de Hollywood, Buster Keaton.

La restauració magistral d’obres d’arxiu dona vida a la màgia de Keaton en pantalla gran, permetent-nos veure les mítiques escenes com mai. La pel·lícula compta amb la presència d’un grup d’artistes profundament influenciats per la singularitat de Keaton. Hi trobem grans còmics però també directors com Werner Herzog i Quentin Tarantino que demostren l’impacte que el còmic va tenir en la història del cinema més enllà de la comèdia.

Peter Bogdanovich

Nascut a Nova York el 1939, ha trepitjat pràcticament tots els terrenys del setè art. Ha estat historiador, actor, productor, crític, guionista i director de cinema. Va debutar el 1968 amb El héroe anda suelto (1968) i va aconseguir un gran reconeixement amb La última película (1971). Tot i l’evolució desigual de la seva carrera, va formar part de l’onada del Nou Hollywood i ha dirigit films com ¿Qué me pasa doctor? (1972) i Luna de papel (1973).

Pel·lícula programada en col·laboració amb el BCN Sant Jordi Film Festival.

Quan?

Dimarts, 14 de maig. 21:30 h
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic.

AnteriorCameo decebedor a Sant Cugat
Següent‘El carrousel’, d’Anna Obiols i Helena Pérez García
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.