Fitxa tècnica

Producció: Cre Film, Freestyle Picture Company, June Pictures
Guió: Sean Baker i Chris Bergoch
Música: Lorne Balfe
Muntatge: Sean Baker
Durada: 1 h 51 min.
Intèrprets: Brooklynn Prince, Christopher Rivera, Aiden Malik, Willem Dafoe, Josie Olivo, Valeria Cotto, Bria Vinaite

 

Sinopsi

Moone (Brooklynn Prince) és una nena de 6 anys que viu en un petit motel a Orlando, molt a prop del parc de Disney World. Ella i els seus amics gaudeixen d’un estiu inoblidable entre gelats i trapelleries. Mentre, els seus pares i tots els adults que els envolten miren de sobreviure encara sota els efectes de la crisi econòmica, fregant la legalitat per poder arribar a final de mes.

Aquest relat, viu, atrevit i estimulant és també una profunda reflexió sobre la pobresa als Estats Units a través dels ulls d’uns nens. El drama i la comèdia esclaten amb la mateixa efervescència en una història on el director, Sean Baker, ens mostra amb estil directe (gairebé documental), un món marcat per la crisi econòmica i les desigualtats econòmiques. Aquest motel, a l’ombra del parc d’atraccions més gran del món, suposa una metàfora perfecta del seu país. No us perdeu les interpretacions de la jove Brooklynn Prince i de Willem Dafoe (nominat a l’Oscar).

Sean Baker

Director i guionista nascut a Nova York, el 1971. El seu cinema té un fort component de retrat social, posant l´èmfasi en les desigualtats i amb uns personatges que viuen al marge de la societat. Va debutar el 2000 amb Four Letter Words. La seguiren Take Out (2004), Prince of Broadway (2008), Starlet (2012) i Tangerine (2015). The Florida Project és el seu últim film ha suposat una de les grans pel·lícules de l´any.

Quan?

Dimarts, 29 de gener. 21:30 h.
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorDia Internacional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust
SegüentCrítica de ‘Fuga’: les angoixes amagades en el silenci
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.