Magnus von Horn // Polònia-Suècia, 2020

Producció: Lava Films
Guió: Magnus von Horn
Fotografia: Michal Dymek
Música: Piotr Kurek
Muntatge: Agnieszka Glinska
Durada: 1 h 46 min.
Idioma: VO en anglès i polac amb subtítols
Intèrprets: Magdalena Kolesnik, Julian Swiezewski, Aleksandra Konieczna, Zbigniew Zamachowski,   Tomasz Orpinski, Lech Lotocki, Magdalena Kuta.

 

Sinopsi

La monitora de fitness Sylwia Zajax (Magdalena Kolesnik) és una celebritat gràcies a la seva presència a les xarxes socials i als mitjans de comunicació. Tot i tenir centenars de milers de seguidors, viu assetjada per la soledat.

Aquest drama psicològic s’endinsa en la part fosca de les xarxes socials per parlar-nos de l’ansietat virtual de la generació z. El seu director i guionista se centra en les ambigüitats i contradiccions de la seva protagonista i ens ofereix una pel·lícula que permet diverses lectures –a favor o en contra– del model que es reflecteix en les seves imatges. En aquest sentit, la pel·lícula no vol alliçonar, sinó acostar-se a una realitat que pot ser més propera del que ens imaginem. Això és possible gràcies a la interpretació de la seva protagonista, absolut fil conductor de tota la proposta.

​Magnus von Horn

Guionista i director nascut a Göteborg, Suècia, el 1983. Va estudiar direcció de cinema a Polònia i va realitzar diversos curtmetratges d’èxit com Echo (2008) i Without Snow (2011). Va debutar en el llargmetratge com amb Després d’això (2015). El 2020 va estrenar el seu segon film, aquesta Sweat. El seu últim treball ha estat el film pandèmic i col·lectiu W Domu (2021).

Sessió en col·laboració amb la Taula de Salut Mental i Addiccions d’Osona.

Quan?

Dimarts, 10 d’octubre a les 20:00h
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
Reserva d’entrades en línia al web del ETC
www.etcvic.cat

Anterior‘101 maneres de llegir a tothora’, Timothée de Fombelle
Següent‘El peix nº14’. Quan el títol no és el que et penses!
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.