Carla Subirana // Catalunya, 2023

Producció: Alba Sotorra, Miramemira, Zuzú Cinema
Guió: Carla Subirana
Fotografia: Mauro Herce
Música: Xavier Font
Muntatge: Juliana Montañés
Durada: 1 h 30 min.
Idioma: VO en català i gallec
Intèrprets: Thais García Blanco, María Villaverde Ameijeiras.

 

Sinopsi

Sica (Thais Garcia), una adolescent de 14 anys, viu obsessionada pel mar després que el seu pare naufragués a la Costa da Morte de Galícia. Entre els penya-segats de la costa, coneixerà en Suso (Marco Antonio Florido), qui també espera alguna cosa del mar.

Sica ens presenta un drama amb petits elements de misteri que retrata la superació d’un trauma i el sofert camí d’una adolescent cap al món adult. Una òpera prima que aconsegueix emocionar i impactar tant pel seu apartat tècnic, amb una direcció impecable, com per la seva història, amb un guió auster però efectiu.

Carla Subirana

Guionista i directora de cinema nascuda el 1972 a Barcelona. Ha compaginat la seva carrera amb la docència. Ha treballat en diversos àmbits de l’audiovisual, compaginant sempre cinema i televisió. Aquest és el seu primer llargmetratge de ficció, després d’haver rodat tres documentals: Nadar (2008), Volar (2012) i Kanimambo (2012).

Sessió programada conjuntament amb l’Oficina Tècnica d’Igualtat de Gènere i LGTBI de l’Ajuntament de Vic i DRAC Màgic Cultura Audiovisual. Forma part de Conegudes (també) a casa, programa itinerant de la 31a Mostra internacional de films de dones de Barcelona, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Fundació SGAE.

Quan?

Dimarts, 5 de desembre a les 20:00h
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
Reserva d’entrades en línia al web del ETC
www.etcvic.cat

 

AnteriorCINECLUB XIC. Beetlejuice 
SegüentCrítica de “Crock of Gold: A Few Rounds with Shane MacGowan”
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.