Sean Baker, Estats Units, 2021

Producció: Cre Film
Guió: Sean Baker, Chris Bergoch
Fotografia: Drew Daniels
Muntatge: Sean Baker
Durada: 2 h 10 min.
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Intèrprets: Simon Rex, Bree Elrod, Brenda Deiss, Sophie, Vickie Pearce, Bashir Abboud, Judy Hill, Brittney Rodriguez.

 

 

Sinopsi

Mikey Saber (Simon Rex) era una gran estrella del cinema porno, però la seva època daurada ja ha passat i la seva carrera es troba en decadència. Per això decideix abandonar Los Angeles i tornar al seu lloc d’origen, una petita població de Texas on va néixer i va créixer, i on ningú el troba a faltar. No li serà fàcil trobar treball, establir-se i formar una nova vida en aquesta ciutat en què regna la mentida i el menyspreu cap al nouvingut.

El director de The Florida Project, que vam poder veure en una sessió de Cineclub Vic, torna a oferir-nos una irreverent crònica de la societat nord-americana més profunda. Ens trobem davant d’una tragicomèdia irresistible i desafiadora, una pel·lícula sense fre, esperpèntica i brutalment sincera que ens situa davant d’una realitat sòrdida. Però a través de la mirada càlida i honesta del seu realitzador, el resultat és una història plena d’empatia i que mira els seus personatges sense jutjar-los, aconseguint una sensibilitat i un acostament irònic a situacions realment dramàtiques.

Sean Baker

Director i guionista nascut a Nova York, el 1971. El seu cinema té un fort component de retrat social, posant l’èmfasi en les desigualtats i amb uns personatges que viuen al marge de la societat. Va debutar el 2000 amb Four Letter Words. La seguiren Take Out (2004), Prince of Broadway (2008), Starlet (2012), Tangerine (2015) i The Florida Project (2017).

Quan?

26 de setembre. 20 h.
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
Reserva d’entrades en línia al web del ETC
www.etcvic.cat

 

Anterior‘Variaciones sobre Budapest’, Sergi Bellver
SegüentCINECLUB XIC. El viatge d’Ernest i Célestine
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.