Fitxa tècnica

Producció: Apache Films, Canal Sur Televisión, Instituto de Crédito Oficial
Guió: Carlos VermutÇ
Música: Alberto Iglesias
Muntatge: Marta Velasco
Durada: 2 h 5 min
Intèrprets: Najwa Nimri, Eva Llorach, Carme Elías, Natalia de Molina, Julián Villagrán, Vicenta N’Dongo, Inma Cuevas, Ignacio Mateos, Catalina Sopelana.

 

Sinopsi

Lila Cassen (Najwa Nimri) era una cantant espanyola d’èxit als anys 90, fins que va desaparèixer d’un dia per l’altre. Deu anys més tard, es prepara per tornar als escenaris però té un accident i perd la memòria. Per tal de recuperar-se, comptarà amb l’ajuda de Violeta (Eva Llorach), una imitadora desconeguda que treballa en un karaoke.

Amb el seu tercer film Carlos Vermut ha aconseguit la seva obra de maduresa. Aquí ens torna a explicar una història de dones, en aquest cas al món de l’espectacle. El seu film no és una sàtira sinó que va més enllà i ens presenta personalitats atrapades en identitats públiques que no es corresponen amb la realitat. Una reflexió sobre la pròpia identitat, l’art de la creació personal i fins on estem disposats a sacrificar-nos pel reconeixement social i l’èxit.

Carlos Vermut

Va estudiar il·lustració a l’escola d’art de Madrid. És director, productor, guionista i també autor de novel·les gràfiques. Després de rodar dos curts durant el 2009 (Michirones i Maquetas), el 2011 debuta amb Diamond Flash, un film autoproduït i que li va suposar un gran reconeixement. Amb el seu segon film, Magical Girl (2014), projectat a Cineclub Vic, va sorprendre a públic i crítica. Amb el seu tercer treball s’ha acabat de consolidar com una de les figures clau del cinema espanyol actual.

Quan?

Dimarts, 19 de març. 21:30 h.
Idioma: VO en castellà
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

Anterior‘Artemis Fowl’, la nova aposta de Disney amb un origen literari
Següent‘Olot: crònica d’un segrest’
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.