Fitxa tècnica

Producció: BRON Studios
Guió: Debra Granik i Anne Rosellini a partir de la novel·la de Peter Rock.
Música: Dickon Hinchliffe
Muntatge: Jane Rizzo
Durada: 1 h 49 min
Intèrprets: Thomasin McKenzie, Ben Foster, Michael Draper.

 

 

Sinopsi

Un pare i la seva filla de 13 anys viuen una vida tranquil·la, aïllats de la societat en un enorme parc nacional. Un dia, un petit error complica les seves vides per sempre.

No dejes rastro és el nou treball de la directora Debra Granik, qui ha sabut definir-se amb només dues pel·lícules i un documental com una de les veus més potents del cinema independent actual. Després de les demolidores Down to the Bone i Winter’s Bone, que mostraven la cara més desagradable dels Estats Units, torna amb una de les joies indies de l’any passat. Granik conserva els elements centrals dels seus anteriors treballs: la família i el contacte amb la natura, la vida al marge de la societat i una visió femenina del món (aquí representada per la jove Thomasin McKenzie).

Debra Granik

Directora i guionista nord-americana nascuda el 1963. El seu primer curt, Snake Feed, realitzat mentre estudiava a la Universitat de Nova York, va guanyar el premi al millor curtmetratge a Sundance. Va debutar al cinema amb la tràgica i glacial Down to the Bone (2004), la seguiren Winter’s Bone (2010), el documental Stray Dog (2014) i No dejes rastro.

Sessió en col·laboració amb el Festival Americana de Barcelona dins de la seva programació itinerant Route 66

Quan?

Dimarts, 16 d’abril. 21:30 h
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic.

Anterior‘Clementine’ de Clara Cortés
SegüentEl Sant Cugat Fantàstic presenta cartellera
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.