Fitxa tècnica

Producció: One Potato Productions
Guió: Greg Whiteley
Música: Josh Ethan Johnson, Matthew Lurie
Muntatge: Adam Ridley
Durada: 1 h 26 min
Intèrprets: documental

 

 

Sinopsi

En aquest documental assistim a tot un curs en una de les escoles més innovadores del món, el High Tech High de San Diego (Estats Units). Un centre on basen l’aprenentatge de l’alumnat en projectes i que segons els seus impulsors, s’adapta a les necessitats de l’educació actual.

“El nostre sistema educatiu es va dissenyar el 1983”. Aquest és el lema que acompanya la promoció del documental Most Likely to Succeed, un treball que planteja un interessant debat sobre quin és el model d’escola que necessita la nostra societat. En un moment en què la informació és omnipresent, quin sentit té seguir memoritzant dades?

Greg Whiteley

1969, Utah. És un reconegut director, productor i guionista de pel·lícules documentals. Va debutar amb New York Doll (2005) a la qual seguiren Resolved (2007), Mitt (2014) i Most Likely to Succeed (2015), pel·lícula que ha tingut un gran impacte internacional gràcies al seguiment que n’ha fet la comunitat educativa. És el creador i director de la sèrie documental de Netflix Last Chance U.

En col·laboració amb la UVic-UCC dins de la programació d’activitats de la Universitat d’Estiu. Presentació a càrrec d’Antoni Tort, professor de la UVic-UCC. Debat posterior sobre el sistema educatiu actual amb el director de l’Escola El Roure Gros, Andreu Cardó.

 

Quan? 

Dimarts, 5 de juny
Hora: 21:30 h
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorAquest divendres al cine…
SegüentReady Player One, el llibre
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.