Fitxa tècnica

Los hermanos Sisters // Jacques Audiard, França-Alemanya-Espanya, 2018

Producció: Why Not Productions, Page 114
Guió: Jacques Audiard i Thomas Bidegain, a partir de la novel·la de Patrick DeWitt
Música: Alexandre Desplat
Muntatge: Juliette Welfling
Durada: 2 h
Intèrprets: John C. Reilly, Joaquin Phoenix, Jake Gyllenhaal, Riz Ahmed, Rebecca Root, Allison Tolman, Rutger Hauer, Carol Kane, David Gasman, Philip Rosch

 

Sinopsi

Els germans Sister (John C. Reilly i Joaquin Phoenix) són uns assassins a sou que treballen pel Comodor (Rutger Hauer). Aquest els envia a matar un químic que ha fugit junt amb un explorador, i durant el viatge es trobaran immersos en una sèrie de situacions inesperades.

Original i brillant western iniciàtic que segueix la trajectòria física i mental de dos pistolers que aniran canviant la seva perspectiva vital. Jacques Audiard combina influències de directors clàssics com Anthony Mann, en la utilització del viatge com a catalitzador; i de realitzadors europeus com Sergio Leone, pel seu particular sentit de l’humor. El resultat és una narració que serveix perquè els dos protagonistes facin un exorcisme dels seus dimonis interns que acabarà deixant ferides tant físiques com morals.

Jacques Audiard 

Neix a Paris el 30 d’abril de 1952. Fill del director Michael Audiard, a principis del 80 comença a escriure guions i el 1994 debuta com a director amb Mira los hombres caer, que guanya el Premi Cesar a la millor òpera prima. Després de consolidar-se amb el seu quart llargmetratge, De latir, mi corazón se ha parado (2005), ha esdevingut un dels directors més interessants del cinema europeu. La seva següent pel·lícula, Un profeta (2009), li suposà la Palma d’Or a Canes, premi que va repetir amb Dheepan (2015).

Quan?

Dimarts, 29 d’octubre. 21.30 h.
Idioma: VOSE
Cinema Vigatà (C/Jacint Verdaguer, 22)

 

AnteriorEL LLIBRETER RECOMANA… ‘Els impostors’
SegüentLa biblioteca de Manlleu fa 60 anys
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.