Everything Everywhere All at Once // Dan Kwan i Daniel Scheinert Estats Units, 2022

Producció: A24
Guió: Dan Kwan i Daniel Scheinert
Fotografia: Larkin Seiple
Música: Son Lux
Muntatge: Paul Rogers
Durada: 2 h 20 min.
Idioma: VO en anglès amb subtítols en català
Intèrprets: Michelle Yeoh, Stephanie Hsu, Ke Huy Quan, James Hong, Jamie Lee Curtis, Tallie Medel, Jenny Slate, Harry Shum Jr.

Sinopsi

Evelyn (Michelle Yeoh), una immigrant xinesa als Estats Units, es veu embolicada en una aventura salvatge en què només ella pot salvar el món després que una ruptura interdimensional altera la realitat. Perduda als mons infinits del multivers, aquesta heroïna inesperada ha de canalitzar els seus nous poders per lluitar contra estranys i desconcertants perills mentre el destí del món penja d’un fil.

Qui deia que al cinema estava tot inventat? Bé, inventat potser sí, però segurament mai s’havien ajuntat tantes idees d’una manera tan creativa en una pel·lícula pensada i destinada, fonamentalment, a entretenir. Un títol únic que arrasa amb tot gràcies a la seva personalitat, a la seva imaginativa proposta i a unes interpretacions de luxe. Qualitats totes que l’han convertit, des del moment de la seva estrena, en una obra de culte. Prepareu-vos per entrar a una voràgine de color, moviment, talent, bogeries i emocions que us deixarà clavats a la butaca de l’ETC.

Dan Kwan i Daniel Scheinert

Els Daniels, nom amb què es coneix aquesta parella creativa, van començar la seva carrera dirigint vídeos musicals. Van saltar al cine amb la sorprenent Swiss Army Man (2016) i, ara, amb Everything Everywhere All at Once han aconseguit atraure l’atenció de la indústria de Hollywood i dels seus premis.

Quan?

Dimarts 18 d’abril a les 20:00h
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
Reserva d’entrades en línia al web del ETC
www.etcvic.cat

AnteriorCINECLUB XIC. Josee, el tigre i els peixos
SegüentViatge a Guernsey
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.