Fitxa técnica

Entre dos aguas // Isaki Lacuesta, Catalunya, 2018

Producció: La Termita Films, Mallerich Films, Paco Poch, Bord Cadre Films
Guió: Isake Lacuesta i Isa Campo
Música: Raül Refree, Kiko Veneno
Muntatge: Sergi Dies, Domi Parra
Durada: 2h 17 min.
Intèrprets: Israel Gómez Romero, Francisco José Gómez Romero, Rocío Rendón, Yolanda Carmona, Lorrein Galea

 

 

Sinopsi

Isra i Cheíto són dos germans que han emprès camins vitals diferents. Quan Isra surt de la presó i Cheíto acaba la seva missió a la Marina, ambdós retornen a l’illa de San Fernando, la seva ciutat natal. Plegats rememoren la violenta mort del seu pare quan eren nens. La necessitat de reprendre les seves vides i de conciliar-se amb ells mateixos els tornarà a unir. Dotze anys després del documental La llegenda del temps, Isaki Lacuesta recupera els seus personatges en un documental aclamat per crítica i públic i on, de nou, s’endinsa en alguns dels seus temes recurrents: la identitat, la relació amb un mateix i amb el món, la culpa i la redempció sota el pas del temps. Tot això, també com és habitual, amb un relat on la realitat i la ficció semblen fusionar-se i alimentar-se mútuament.

Isaki Lacuesta 

Nascut a Girona el 1975, és un dels màxims exponents de l’audiovisual català actual. Des del seu debut el 2002 amb el curt Caras vs. Caras, ha teixit una filmografia única que combina curtmetratges, llargmetratges, televisió, documental i ficció. A la seva reconeguda i guardonada obra i hi trobem, entre d’altres, films com Cravan vs. Cravan (2002), La llegenda del temps (2006), Los condenados (2009), Los pasos dobles (2011) o La propera pell (2016).

Aquesta projecció forma part l’exposició Trilogia de la realitat oculta d’Isaki Lacuesta i en el context de celebració dels 10 anys d’ACVIC Centre d´Arts Contemporànies. La sessió comptarà amb la presència del seu director.

Quan?

Dimarts, 27 d’abril. 20h, a L’Atlàntida 
Venda d’entrades al web de L’Atlàntida
Accediu a la venda

 

AnteriorAquest divendres al cine…
SegüentCrítica d'”Onward”
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.