Fitxa tècnica

Producció: Cold Iron Pictures, The Film Arcade
Guió: Mike Birbiglia
Música: Roger Neill
Muntatge: Geoffrey Richman
Durada: 1 h 32 min.
Intèrprets: Gillian Jacobs, Mike Birbiglia, Kate Micucci, Tami Sagher, Keegan-Michael Key, Emily Skeggs, Chris Gethard, Brandon Scott Jones.

 

Sinopsi

Un grup d’amics gaudeix d’un relatiu èxit fent teatre d’improvisació a petites sales de Nova York. La seva amistat els ajuda a connectar dins i fora de l’escenari mentre sobreviuen a base de petits (i precaris) treballs. La visita d’un famós programa de televisió provocarà una sèrie de tensions que acabaran amb la companyia de teatre.

El polifacètic Mike Birbiglia torna a la direcció després de la seva reeixida primera pel·lícula, Sleepwalk with me, per oferir, d’una banda, un retrat d’amor al treball interpretatiu i, de l’altra, per parlar de la línia que separa la fama del fracàs, o l’amistat de l’enveja. A la pel·lícula s’envolta d’un repartiment impecable amb estrelles televisives per aconseguir una pel·lícula que ha seduït a la crítica nord-americana. Una petita joia a descobrir.

Mike Birbiglia

Nascut a Machassusets el 1978, és un actor, comediant i cineasta. A més, ha escrit llibres i participa en diverses propostes creatives i programes de ràdio a la ciutat de Nova York. Després de debutar amb Sleepwalk with me (2012), basat en el seu show de mateix títol, va dirigir Don’t Think Twice, un petit film que està aconseguint un gran èxit al circuit de festivals.

Sessió en col·laboració amb el Festival Americana de Barcelona dins de la seva programació itinerant Route 66.

Quan? 

Dimarts, 17 d’abril
Hora: 21:30 h
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorLovers&Haters. Ready Player One
SegüentETC TEATRE. Recital experimental, Sant Jordi 2018
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.