Fitxa tècnica

Producció: 3B Productions, Twenty Twenty Vision Filmproduktion GmbH
Guió: Bruno Dumont
Música:
Muntatge: Basile Belkhiri
Durada: 2 h 2 min .
Intèrprets: Fabrice Luchini, Juliette Binoche, Valeria Bruni Tedeschi, Raph, Didier Després, Lauréna Thellier, Manon Royère

Sinopsi

Estiu de 1919. Diversos turistes han desaparegut a la costa del nord de França. Els inspectors Machin i Malfoy investiguen uns crims que han trencat l´harmonia aparent que imperava entre la comunitat de pescadors i una família acabalada. Tots dos col·lectius veuran sacsejades les seves conviccions i els seus estils de vida.
Amb El pequeño QuinquinBruno Dumont va fer un salt a un particular estil de comèdia que ara abraça en tota la seva magnitud. Aquesta és una pel·lícula excèntrica que vol posar de manifest la diferència de classes a través de la sàtira i la degeneració dels valors. Dumont continua criticant els problemes de la societat actual i carregant ideològicament i políticament contra certs estaments. Però en aquest cas ho fa sota una cortina d´humor negre i paròdic, amb unes interpretacions delirants per part d´actors i actrius no professionals que comparteixen pla amb estrelles com Juliette Binoche.

Bruno Dumont

Nascut el 1958 a Bailleul, França. Fins ara ha dirigit vuit llargmetratges i la minisèrie de televisió El pequeño Quinquin (2014), tots ells a la frontera entre el realisme dramàtic i l´avantguarda. La seva obra ha obtingut ressò internacional després d´haver guanyat dues vegades el Gran Premi del Jurat del Festival de Cannes per L´humanité (1999) i Flandres (2006).

Quan? 

Dimarts, 17 d´octubre a les 21:30 h
Idioma: VO en francès i anglès amb subtítols.
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic
AnteriorRabbit, un conill, una bessonada i una secta
SegüentVivència d’un Festival de cinema III (65a edicio del Festival de San Sebastian)
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.