Captain Fantastic // Matt Ross, EUA, 2016

Producció: Electric City Entertainment, ShivHans Pictures

Guió: Matt Ross
Música: Alex Somers
Muntatge: Joseph Krings
Durada:  1 h 58 min.
Intèrprets:  Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler, Annalise Basso, Nicholas Hamilton, Shree Crooks, Charlie Shotwell, Trin Miller, Kathryn Hahn

Captain Fantastic és una pel·lícula que defuig qualsevol etiqueta. Navega còmodament entre el cinema més comercial i el cinema independent i planteja un debat  important al voltant de l’educació, la moral de la societat i la conducta dels individus. Tot rodat com una comèdia amarga i amb unes excel·lents interpretacions: tant pel magnètic protagonista com pel grup d´actors i actrius que donen vida als seus fills.

En col·laboració amb la UVic-UCC dins de la Universitat d’Estiu. Presentació a càrrec d´Antoni Portell, director del Centre d´Innovació i Formació en Educació de la UVic-UCC.

Després de la projecció s´obrirà un debat sobre els models educatius, amb la presència de Mar Hurtado, de l´escola El Roure Gros de Santa Eulàlia de Riuprimer.

Dimarts, 30 de maig. 22h
Idioma:  VO en anglès amb subtítols
Import: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

 

AnteriorAquest divendres al cinema…
SegüentY me morí: cabaret tragicómico mexicano para tres difuntos
Avatar photo
Elèctric de professió, però cinèfil de vocació. Soc un amant de la història i ocupo les hores perdudes entre pel·lícules i lectures. Aficionat radiofònic, m'agrada perdre'm pel món de les ones, però si realment em voleu trobar, dins d'un cinema m'haureu de buscar.