Y me morí: cabaret tragicómico mexicano para tres difuntos

1461

Aquest divendres 2 de juny, l’Etc acull Y me morí: cabaret tragicómico mexicano para tres difuntos, un projecte emergent que neix a l’Institut del Teatre de Barcelona de la mà de tres alumnes (Abel Reyes, Marc Terrida i Francesc Marginet) i d’un professor (Juanjo Cuesta). L’objectiu és crear una obra de teatre partint des de zero i deixant-se inspirar pels relats de l’escriptor mexicà Juan Rulfo.

D’aquest procés n’ha sortit una obra que narra com tres ànimes en pena que no tenen res a celebrar l’1 de novembre (Dia dels Morts a Mèxic) s’embriaguen del passat i recreent, en to tragicòmic, el turment que els va perseguir en vida. D’aquesta manera no només es reflexiona sobre la vida i la mort, sinó que els espectadors podran acostar-se a la misèria rural del Mèxic dels anys 50.

Y me morí: cabaret tragicómico mexicano para tres difuntos es representarà el divendres 2 de juny a 2/4 de 10 del vespre. L’entrada té un cost de 8€ i es pot comprar anticipada a través del web de l’ETC o el mateix dia a taquilla. Igualment, L’escriba sorteja una entrada doble a través del Facebook.

AnteriorCineclub Vic
SegüentCrítica de “Sharknado”
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.