Joe Begos // Estats Units, 2019

Producció: Channel 83 Films
Guió: Joe Begos
Fotografia: Mike Testin
Música: Steve Moore
Muntatge: Josh Ethier
Durada: 1 h 20 min.
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Intèrprets: Dora Madison, Tru Collins, Rhys Wakefield, Jeremy Gardner, Graham Skipper, Chris McKenna, Rachel Avery.

 

Sinopsi

Una dona farà tot el que calgui per completar el que ella considera la seva gran obra mestra, encara que per això s’hagi d’endinsar en un món de sexe, droga i assassinats a la perifèria de la ciutat de Los Angeles.

La follia de l’artista a la recerca de la seva obra mestra, aquesta caiguda irrefrenable a un pou sense fons, és el fil conductor d’aquesta pel·lícula-experiència. 80 minuts de viatge al·lucinogen, malsà i excessiu que funciona com a regal per a nostàlgics d’un tipus de terror oblidat i també per a qui busqui sensacions diferents de les que ofereix l’oferta més mainstream del gènere.

Joe Begos

Joe Begos és un dels noms a seguir de la nova fornada de terror independent nord-americà. La seva obra està banyada en sang i llums de neó, i té un peu posat al cinema dels anys 70 i 80. Bliss sens dubte va ser un punt d’inflexió en la seva carrera, ja que va ser aplaudida a festivals especialitzats d’arreu del món.

Quan?

Divendres, 24 de novembre a les 21:00h
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
Reserva d’entrades en línia al web del ETC
www.etcvic.cat

AnteriorAquest divednres 24 de novembre als cinemes…
Següent“Tengo un nombre”, Chanel Miller
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.