Divendres 12 de novembre, a les 19 h, tindrà lloc a la llibreria Muntanya de Llibres la presentació del llibre Cabells de gebre de Teresa Sagrera, publicat per l’editorial Columna. 

A la presentació, Sagrera estarà acompanyada per Jesús Medina, director d’EL 9 NOU del Vallès Oriental.

La novel·la se centra en la Blanca, una remeiera, llevadora i guaridora que va viure a Vila Maior al segle XIV. Perseguida per bruixa i metzinera, va cercar refugi al castell de Montsoriu, propietat d’una de les nissagues més poderoses del Principal, on va conèixer Bernat II, vescomte de Cabrera.

Teresa Sagrera (1966, Sant Pere de Vilamajor) és mestra i escriptora. Ha publicat diversos articles a la revista de difusió periòdica del Centre d’Estudis de Sant Pere de Vilamajor. El 2012 va quedar finalista del Premi Nèstor Luján de novel·la històrica amb Confidències d’una reina, editada el 2013. Ha publicat diversos relats i des del 2014 col·labora com a columnista al diari digital Nació Baix Montseny (Nació Digital) i a EL 9 NOU del Vallès Oriental. El 2019 va publicar Sal roja, en coautoria amb Ramon Gasch, i la novel·la juvenil Pots comptar amb mi.

 

 

 

Portada

Anterior“Adéu, avi”, Anna Masnou
SegüentAquest divendres al cine…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.