L’editorial Almadraba, dedicada a la publicació de llibres de text i a la literatura infantil i juvenil, publica una nova col·lecció titulada Buenos hábitos.

Buenos hábitos és una col·lecció de llibres que tenen com a protagonista el Simón, un simpàtic tigret que, amb l’ajuda dels seus amics, aprendrà els hàbits fonamentals per a un bon desenvolupament com ara anar-se’n a dormir aviat, rentar-se les dents, vestir-se tot sol…

D’aquesta manera, la col·lecció pretén que els nens i nenes es diverteixin alhora que aprenen aquests hàbits fonamentals, comprenguin i incorporin les rutines necessàries que els ajudaran a créixer amb tranquil·litat i seguretat.

La col·lecció Buenos hábitos s’inicia amb la publicació dels dos primers títols:

Simón se viste solo

ISBN: 978-84-17563-21-9

Perquè les nenes i els nens aprenguin a vestir-se tot sols. És hora que el Simón aprengui a vestir-se tot sol… però és que és molt difícil! Els seus amics volen ajudar-lo, així que li donen molts consells perquè n’aprengui. Aconseguirà el Simón aprendre a vestir-se tot sol?

 

Simón se va a la cama

ISBN: 978-84-17563-20-2

Anar-se’n a dormir aviat és molt important per descansar i preparar-se pel dia següent! És l’hora d’anar a dormir i tots els amics del Simón ja estan a punt de dormir. Però el Simón encara no té son i segueix jugant amb les seves joguines. L’ajudes a repassar les tasques que ha de fer abans d’anar-se’n a dormir?

 

Pots donar-li un cop d’ull a la col·lecció Buenos hábitos aquí.

AnteriorEl Festival Nits de Cinema Oriental ja és aquí!
SegüentDe la A a la Z, 10 contes per a divertir-se amb les lletres
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.