Broker // Hirokazu Kore-eda Corea del Sud-Japó, 2022

Producció: Zip Cinema
Guió: Hirokazu Kore-eda
Fotografia: Hong Kyung-pyo
Muntatge: Hirokazu Kore-eda
Durada: 2 h 8 min.
Idioma: VO en coreà amb subtítols
Intèrprets: Song Kang-ho, Dong-won Gang, Bae Doona, Ji-eun Lee, Lee Joo-young, Kang Gil-woo, Kang Gil-woo

Sinopsi

Una nit de pluja una jove abandona el seu nadó en un local de beneficència. El petit és recollit per dos homes que es dediquen a robar bebès per vendre’ls a pares adoptius disposats a pagar un bon preu. Però la mare, penedida, torna a recollir el seu fill.

La família excèntrica mai serà vençuda! Hirokazu Kore-eda, el sospitós habitual de Cineclub, torna a regalar-nos una delicada pel·lícula sobre els col·lectius familiars atípics i posa, de nou, la mirada en els més petits. Després de guanyar la Palma d’or a Canes amb Un assumpte de família, el prolífic director nipó va tornar al certamen francès amb aquesta tendra road movie, on Song Kang Ho va obtenir el premi al millor actor. A Broker, de nou, el més important no és el final del camí, sinó el camí.

Hirokazu Kore-eda

Va néixer el 1962 a Tòquio. Va dirigir nombrosos i premiats documentals fins que va debutar en el llargmetratge amb Maboroshi no hikari (1995). Després vindrien After life (1998), Distance (2001) i Nadie sabe (2004). Hana (2006) va suposar la seva primera pel·lícula d’època. Cineclub Vic ha projectat diverses de les seves pel·lícules des del 2008: Still Walking (2008), Air Doll (2009), Kiseki – Miracle (2010), De tal pare, tal fill (2013), La nostra germana petita (2015), Després de la tempesta (2016) i Un assumpte de família (2018).

Quan? 

Dimarts 7 de febrer a les 20:00h
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
Reserva d’entrades en línia al web del ETC
www.etcvic.cat

AnteriorLes sorpreses que hi ha sota el mar
SegüentCrítica de “The Banshees of Inisherin”, de Martin McDonagh
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.