Asesinato en el Orient Express és una novel·la d’Agatha Crhistie que es va publicar l’any 1934 i que ha esdevingut un clàssic de la novel·la negra.

El detectiu Hèrcules Poirot, que es troba a Istambul, rep un telegrama en el qual se li demana que retorni a Anglaterra el més aviat possible, raó per la qual decideix pujar a l’Orient Express d’aquella mateixa nit. A mig viatge, el tren es deté a causa d’una tempesta de neu i els seus passatgers han de passar la nit al mig de les muntanyes. Al matí següent, informen Poirot que un passatger ha estat assassinat i li demanen que investigui hi ha estat l’assassí per evitar complicacions amb la policia del país, encàrrec que el detectiu accepta. Aquí començarà la recerca de la veritat i de l’assassí.

Com sempre dic, el llibre de ben segur que és millor que la pel·lícula, de manera que us exhorto a llegir-lo, perquè és una novel·la negra molt recomanable i una obra de capçalera per a qualsevol que es declari amant del gènere. No és la primera vegada que Asesinato en el Orient Express salta a la gran pantalla, i és que al 1974 ja es va estrenar una pel·lícula sota el mateix títol, la qual va rebre cinc nominacions als Oscar. El proper mes de novembre s’estrenarà una actualització de la pel·lícula que comptarà amb un set d’actors propi d’una red carpet: Daisy Ridley, Josh Gad, Michelle Pfeiffer, Judi Dench, Derek Jacobi, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Tom Bateman i Johnny Depp.

 

https://www.youtube.com/watch?v=0t6GBpHejvM

AnteriorAquest divendres al cine…
Següent‘Stranger Things’. On ens vam quedar?
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.