La cordillera

Gènere: drama
País: Argentina, Espanya, França
Director: Santiago Mitre
Data d’estrena: divendres 29 de setembre
Repartiment: Ricardo Darín, Dolores Fonzi, Erica Rivas
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
Hernán Blanco, el president de l’Argentina, es troba davant d’una decisió crucial. Està participant en una trobada de tres dies entre diferents mandataris d’estat que té lloc a La Cordillera, Xile. En plena cimera haurà de ser capaç de resoldre un assumpte personal molt complicat que pot afectar tant a la seva vida privada com pública.

La llamada

Gènere: comèdia, drama, musical
País: Espanya
Director: Javier Calvo, Javier Ambrossi
Data d’estrena: divendres 29 de setembre
Repartiment: Macarena García, Anna Castillo, Belén Cuesta
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
La Maria (Macarena García) i La Susana (Anna Castillo) són dues joves que passen l’estiu a La Brújula, un campament de monges a Segòvia, un lloc aïllat, envoltat de natura i sense cobertura. Però les noies volen divertir-se i, com a bones amants de la festa i l’electro-latino, se’n van de ruta per les discoteques properes, intentant que les germanes Bernarda (Gràcia Olayo) i Milagros (Belén Cuesta) no les enxampin. Però una nit, després d’haver-ho donat tot a la pista de ball, a la Maria se li apareix el mateix Déu (Richard Collins-Moore), que tractarà de captivar-la amb música de Whitney Houston. Mentre ella viu el seu particular viatge de redescobriment, la seva amiga Susana també experimentarà una revelació. Així, les quatre dones faran grans descobriments sobre elles mateixes i el món que les envolta.

Madre

Gènere: Suspens
País: Estats Units
Director: Darren Aronofsky
Data d’estrena: divendres 29 de setembre
Repartiment: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris más
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
Aquest thriller psicològic amb tints de terror gira al voltant d’una parella formada per un poeta en hores baixes (Javier Bardem) i la seva dona (Jennifer Lawrence), que viuen en una casa de camp aïllada. La seva relació es posa a prova quan reben la visita inesperada d’un estrany (Ed Harris) i la seva dona (Michelle Pfeiffer). Des d’aquest moment, la seva tranquil·la existència quedarà pertorbada per complet, encara que també aconseguirà que el poeta recuperi la seva inspiració i comenci a escriure l’obra que li portarà l’anhelada fama. Però, a quin preu?

Llegeix la crítica de Marc Orra sobre ‘Madre’ (‘Mother’)

Operación Concha

Gènere: comèdia
País: Espanya
Director: Antonio Cuadri
Data d’estrena: divendres 29 de setembre
Repartiment: Jordi Mollà, Karra Elejalde, Unax Ugalde más
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
Marcos Ruiz de Aldazábal és el líder d’una productora de cinema que està a punt de fer fallida. Davant la seva desesperació, decideix aprofitar el Festival de Cinema de Sant Sebastià per enganyar una inversora milionària i així salvar la seva empresa. Però, com aconseguirà el seu objectiu? El ganxo serà un doble de Ray Silvela, un famós actor nord-americà d’origen cubà que haurà de cridar l’atenció de Pamela.

Amarillito

Gènere: Animació, familia
País: França, Bèlgica
Director: Christian De Vita
Data d’estrena: divendres 29 de setembre
Repartiment: Arthur Dupont, Sara Forestier, Bruno Salomone
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
Aquesta pel·lícula és una adaptació del llibre de Nicky Baker, i explica la història d’un autèntic antiheroi anomenat Yellowbird, un ocell orfe que mai ha abandonat el seu niu, i que necessita desesperadament una família. Aquesta situació canvia quan s’uneix a la resta dels de la seva espècie a la migració a Àfrica.

Converso

Gènere: documental
País: Espanya
Director: David Arratibel
Data d’estrena: divendres 29 de setembre
Repartiment:
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
El director, David Arratibel, un bon dia se sent com un estrany a casa. Tota la seva família ha abraçat la fe catòlica i ell no és capaç d’entendre com ha passat. És per això decideix realitzar Converso, un documental que té com a protagonistes els seus propis parents.

Gatos, un viaje de vuelta a casa

Gènere: animació, aventura, comèdia
País: Japó
Director: Kunihiko Yuyama, Mikinori Sakakibara
Data d’estrena: divendres 29 de setembre
Repartiment: Arata Furuta, Mao Inoue, Nana Mizuki
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
Un gat negre anomenat Rudolf se separa del seu estimat amo i, inesperadament, es desperta en un camió que el transporta fins a Tòquio. Allà, coneix l’Ippai-attena, un gat cap temut per tots. Incapaç de tornar a casa, Rudolf comença una nova vida al costat de l’Ippai-attena, qui en realitat no és com aparenta.

 

Phantasma: desolación

Gènere: terror, fantasia
País: Estats Units
Director: David Hartman
Data d’estrena: divendres 29 de setembre
Repartiment: Reggie Bannister, A. Michael Baldwin, Dawn Cody
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
Reggie vaga buscant el seu amic Mike pel desert i en el mateix escenari, l’Home alt segueix atemorint a tots els pobles. Amb les seves terrorífiques esferes, tothom que se li posa davant corre el més gran dels perills. Mentrestant, Mike està desenvolupant uns poders psíquics que seran clau per acabar amb el seu enemic.

The king of Rock and Roll

Gènere: documental, musical
País: Espanya
Director: Iván Muñiz
Data d’estrena: divendres 29 de setembre
Repartiment:
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
El documental segueix al músic Paul Zinnard, que compon la cançó The King of Rock and Roll, i tot el desenvolupament fins que arriba a la producció del disc. En el procés, diversos professionals de la música són entrevistats i narren els seus pensaments, curiositats de la professió i experiències vitals relacionades amb l’art. Tot això per submergir-nos en el món de la creació musical, un procés ardu i complicat que comporta gran implicació.

AnteriorLe sens de la fête, quan tot és qüestió de perspectiva…
SegüentMOTHER!, la crítica
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.