Jaques

Gènere: Biografía, drama, aventura
País: França
Director: Jérôme Salle
Data d’estrena: divendres 15 de setembre
Repartiment: Lambert Wilson, Pierre Niney, Audrey Tautou
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
L’estiu de 1946, la família Cousteau viu a la riba de la Mediterrània, en un paradís a la terra. Però, malgrat tot, Jacques no és feliç. Bussejar i veure les estrelles amb la seva dona i els seus dos fills no és suficient per a ell, ja que anhela viure grans aventures.
Deu anys més tard, ja convertit en una celebritat internacional gràcies a invents com els dispositius de vida autònoms, tindrà greus enfrontaments amb el seu fill Philippe, que intenta fer-li veure que el progrés i la pol·lució tenen conseqüències nefastes en el món marí. Junts a bord del seu vaixell Calypso sabran deixar de banda les seves diferències… fins que arribi la tragèdia.

Ali & Nino

Gènere: Drama, romàntic
País: Anglaterra, Azerbajan
Director: Asif Kapadia
Data d’estrena: divendres 15 de setembre
Repartiment: Adam Bakri, María Valverde, Mandy Patinkin
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
Ali i Nino viuen a Bakú, la capital cosmopolita i rica en petroli de l’Azerbaidjan. Ali és un musulmà, amb passió pels seus avantpassats guerrers i Nino és una noia de Geòrgia amb costums europeus i cristiana. Els dos s’han estimat des de petits i Ali està convençut que es casarà amb la Nina, malgrat les diferències culturals. A més dels problemes que se’ls presenten per la seva religió, l’inesperat esclat de la Primera Guerra Mundial porta la ciutat de Bakú a convertir-se en el focus dels esforços de Rússia per conquistar per la seva riquesa en petroli.

Alibi.com (Agencia de engaños)

Gènere: Comèdia
País: França
Director: Philippe Lacheau
Data d’estrena: divendres 15 de setembre
Repartiment: Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Julien Arruti
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
En Greg és el fundador d’una companyia per a crear coartades anomenada Alibi.com. Treballa colze a colze amb Agustín i Medhi en la planificació d’estratagemes imparables i escenificacions que cobreixin els seus clients. La seva vida es complicarà després de conèixer la Flo, una dona que detesta els mentiders i de la qual el protagonista queda perdudament enamorat. Per intentar conquerir al seu nou amor, en Greg ocultarà què és allò al que es dedica. La cosa s’embolicarà del tot quan coneixerà els seus sogres, i adivineu què? El pare de la Flo és un dels seus clients.

Camina conmigo

Gènere: Documental
País: Anglaterra
Director: Marc Francis, Max Pugh
Data d’estrena: divendres 15 de setembre
Repartiment: Benedict Cumberbatch
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
Monjos i monges Budistes Zen, guiats pel mestre Thich Nhat Hanh, dediquen la seva vida a transformar el seu sofriment, a practicar l’art de la contemplació i a meditar sobre la naturalesa de la seva existència. Uns homes i dones que han renunciat a totes les seves possessions i signat una vida de castedat. La vida d’una comunitat que s’enfronta a qüestions existencials i a la rutina quotidiana de la vida monàstica.

Detroit

Gènere: Drama
País: Estats Units
Director: Kathryn Bigelow
Data d’estrena: divendres 15 de setembre
Repartiment: John Boyega, Will Poulter, Algee Smith
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
Ens trobem al 1967, la policia porta a terme una batuda al Motel Algiers, a 12th Street Riot. Aquesta incursió policial contra la població negra va acabar amb la mort de tres homes afroamericans, mentre que uns altres set, així com dues dones blanques, van rebre brutals cops. Aquests successos van desencadenar uns violents disturbis racials que van assolar la ciutat nord-americana de Detroit i van acabar amb 43 morts i múltiples danys materials. Va ser un dels aixecaments ciutadans més grans en la història dels Estats Units.

Hotel Cambridge

Gènere: Drama
País: Brasil
Director: Eliane Caffé
Data d’estrena: divendres 15 de setembre
Repartiment: Carmen Silva (II), Isam Ahmad Issa, José Dumont
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
Un grup de refugiats, recentment arribats al Brasil, ocupen un edifici abandonat al costat d’un grup de sense sostre al centre de Sao Paulo. Durant aquesta convivència es barrejaran el drama diari per un possible desallotjament, els diferents punts de vista sobre el món i moltes situacions còmiques.

Iqbal y la fórmula secreta

Gènere: Família, comèdia
País: Dinamarca
Director: Tilde Harkamp
Data d’estrena: divendres 15 de setembre
Repartiment: Hircano Soares, Liv Leman Brandorf, Arien Takiar
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
Iqbal és un noi encantador, divertit i creatiu de tretze anys. Quan Iqbal, el seu germà petit i el seu amic Sille exploten accidentalment l’escola, dos delinqüents contacten amb els nens per apoderar-se de la recepta del seu explosiu casolà i així fer explotar el parc d’atraccions Tívoli amb l’objectiu de construir-hi un gran estacionament. Per fer xantatge als nens, els delinqüents segresten el seu germà més jove, Dindua. Iqbal necessitarà valor, moltes idees i cooperació per aconseguir alliberar Dindua i salvar Tívoli.

Juega de mamis

Gènere: Comèdia
País: Estats Units
Director: Alethea Jones
Data d’estrena: divendres 15 de setembre
Repartiment: Katie Aselton, Toni Collette, Bridget Everett
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
Un film on quatre dones, que són també mares, sempre tenen el seus fills castigats a l’escola. Un bon dia, decideixen quedar totes juntes per fer un inofensiu sopar en què comparteixen les seves impressions…

La Región Salvage

Gènere: Drama
País: Mèxic, Dinamarca, França, Alemanya, Noruega i Suïssa
Director: Amat Escalante
Data d’estrena: divendres 15 de setembre
Repartiment: Jazmin Ramos, Simone Bucio, Jesús Meza
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
Aquesta pel·lícula explica la història d’un matrimoni amb problemes que es topa amb un meteorit, incident que els permet conèixer una misteriosa criatura. Aquest nou ésser desencadenarà una sèrie de revoltes en què es barrejaran sentiments de plaer i destrucció.

Spark, una aventura espacial

Gènere: Animació, aventura
País: Estats Units
Director: Aaron Woodley
Data d’estrena: divendres 15 de setembre
Repartiment: Jessica Biel, Hilary Swank, Susan Sarandon
Vegeu el tràiler

 

Sinopsi
Fa 13 anys el malvat General Zhong va prendre el control del planeta Bana. Ara no només vol governar el planeta sinó també fer-se amb el poder de l’univers amb l’ajuda del Kraken. Spark, un mico adolescent i els seus amics, Vix una guineu i Chunk un porc decideixen reconquistar el planeta Bana i detenir d’una vegada a Zhong. Emprendran una aventura perillosa i plena d’acció que canviarà la vida de Spark.

AnteriorS’acosten els Emmy
Següent‘La sombra de la ley’, una pel·lícula amb ambients de la comarca d’Osona
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.