Fa un parell de mesos l’antiga colònia tèxtil de Borgonyà es va convertir en un set de rodatge. El cineasta Dani de la Torre, va escollir aquest indret per filmar algunes escenes del seu nou film, La sobra de la ley.

Així doncs, aquest passat mes de juliol, els actors Luis Tosar, Michelle Jenner i Paco Tous s’han passejat pels indrets de l’antiga colònia i entre extres de la comarca d’Osona (el càsting d’extres es va dur a terme al Museu del Ter de Manlleu).

El film, produït per Atresmedia i Vaca Films, se situarà a l’any 1921, en una Espanya immersa en una crisi profunda i moltes ciutats vivien moments tumultuosos a causa de pistolers, matons, anarquistes i policia corrupta, els anomenats anys del plom. En aquest context, Aníbal Uriarte, un policia, és enviat a Barcelona per col·laborar amb la comissaria local de policia en la detenció dels culpables d’un robatori a un tren militar.  El policia troba reticències per part dels companys de la comissaria a l’hora de col·laborar, degut a els seus procediments. És així doncs com un seguit d’enfrontaments i desconfiances comencen a florir en l’inspector Rediú, un superior corrupte.

L’Aníbal es veurà immers en els baixos fons de la societat barcelonesa, entre els quals hi haurà un Baró alemany, un mafiós amb connexions importants, i amb l’anarquisme més extrem. No obstant això, també coneixerà la Sara, una jove lluitadora i força temperamental, la qual causarà un fort impacte en la vida del policia.

Veurem aquesta producció als cines catalans el 31 d’agost del 2018.

AnteriorAquest divendres al cine…
SegüentTret de sortida al Lychee Film Festival
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.