Amor contra Roma. Víctor Amela

2268

Amor contra Roma. Víctor Amela. Ediciones B

En aquesta novel·la coneixem un petit període de la història de Roma, ja que s’hi narra el govern de l’emperador August, un moment ple d’intrigues de palau, convulsió polític i un marcat enfrontament generacional entre pares i fills. Els uns, partidaris del matrimoni i d’una vida pública conservadora i mesurada, i els altres, a favor de l’oci, l’amor lliure i el gaudi dels plaers que els ofereix la seva posició social i econòmica.

En aquesta obra d’Amela podreu gaudir d’un gran rigor històric i un gran treball de documentació que els amants del món antic agraïm tant i tant. A més d’això, s’hi recull amb precisió l’obra d’Ovidi, un dels poetes més estimats del món antic i del qual en recomano qualsevol lectura per la seva gran bellesa i intensitat poètica. És una novel·la històrica amb un valor afegit: l’amor.

Només us queda llegir-lo i deixar-vos envoltar per l’ambient de la Roma antiga.

AnteriorCineclubVic
SegüentAquest divendres al cinema…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.