CINECLUB VIC. Orígens  // Miquel Pérez i Quim Crusellas, Catalunya, 2016

Producció:   Ajuntament de Vic

Guió: Miquel Pérez i Quim Crusellas
Música: 
Muntatge: Quim Crusellas
Durada: 40 min
Intèrprets: Anicet Altés, Candi Espona, Àlex Genís, Miquel Codina, Lluís Solà, Joaquim Capdevila, Joan Anguera, Andreu Roca, Josep Ylla-Català

L’any 1958, la societat vigatana ha deixat enrere els anys mes durs de la postguerra. El franquisme continua dominant amb força tots els ressorts socials, culturals i polítics però comencen a aparèixer algunes esquerdes en l’arquitectura cultural del règim com l’aparició de la revista Inquietud i la recuperació poètica en català. En aquest context, la creació del Cine Club Vic serà un element rellevant cultural i socialment, primer, i políticament, després.

Aquest documental forma part de la Col·lecció DocuVICCC. Sessió inclosa dins de la programació de novembre de VICCC2016, amb el suport de l’Ajuntament de Vic.

Dimarts, 22 novembre. 22 h
Idioma: català
Entrada gratuïta
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorEl cel existeix i ocupa menys de 10 metres quadrats
SegüentAmor contra Roma. Víctor Amela
Avatar photo
Elèctric de professió, però cinèfil de vocació. Soc un amant de la història i ocupo les hores perdudes entre pel·lícules i lectures. Aficionat radiofònic, m'agrada perdre'm pel món de les ones, però si realment em voleu trobar, dins d'un cinema m'haureu de buscar.