Amigo imaginario és una novel·la d’intriga i terror sobrenatural de l’autor Stephen Chbosky.

La Kate Reese i el seu fill Cristopher, fugint dels maltractaments de la seva antiga parella, es refugien al poblet de Mill Grove per començar una nova vida. Aquest inici, però, no serà fàcil: en Cristopher es veurà embolicat en un misteri que amaga el bosc del poble, un misteri relacionat amb la desaparició no resolta d’un infant fa cinquanta anys. Després de perdre’s durant sis dies al bosc, en Christopher començarà a comunicar-se amb un ens invisible que només ell pot sentir, un amic imaginari que li encomana una missió aparentment innocent: construir una cabanya en un arbre per evitar una tragèdia que podria afectar a tot el poble.

Amigo imaginario és una novel·la amena que manté la tensió en tot moment i enganxa el lector de forma immediata. Els personatges són carismàtics i commouen el lector: els protagonistes, els seus problemes i les seves famílies estan molt ben cuidats per encaixar a la trama. El punt fort és que, durant tot el llibre, es manté el dubte sobre quina és la realitat, la imaginació, la bogeria i la ment humana. Es tracten temes com el suïcidi, la demència i altres malalties mentals des d’un punt de vista novel·lat.

Agradarà a…

Qui vulgui submergir-se en una història inquietant i molt emocionant inspirada en les obres de l’autor Stephen King.

No agradarà a…

L’inconvenient més gran per gaudir d’aquesta novel·la és la seva llargada, ja que en alguns punts pot semblar fins i tot repetitiva. Això acaba provocant que la sensació de terror imminent es vagi diluint.

 

Imatge de wirestock a Freepik

AnteriorAquest divendres 28 de juliol als cinemes…
SegüentBarbie, una crítica al patriarcat sense voluntat de canvi
Avatar photo
Bibliotecària d’origen i programadora de professió. Busqueu-me entre llibres, davant de l’ordinador o estirada al sofà (refugiada sota la meva manta). No sóc gaire selectiva però com més acció, misteri i màgia hi hagi, molt millor.