Ha arribat a les nostres mans la programació d’ALTER CINEMA, el cineclub de Torelló:

LA FAMÍLIA BÉLIER

DIJOUS, 12.01.17 _ 21.00H _ CINEMA EL CASAL

La família Bélier és propietària d’un negoci ramader, malgrat la discapacitat en forma de sordesa que pateixen tres dels seus quatre membres. La lla, a diferència dels pares i el seu germà, és l’única que no està afectada, i per tant és el vincle entre la família i els clients. Sobretot quan el pare, disconforme amb la política local, es vol presentar a les properes eleccions a alcalde. Nominada a millor comèdia al premis del Cine Europeu. Premi Cèsar a la millor actriu revela- ció (Louane Emera) i 6 nominacions.

NEBRASKA

DIJOUS, 02.02.17 _ 21.00H _ CINEMA EL CASAL

Woody Grant, un ancià amb símptomes de demència, creu que ha guanyat un premi
i és milionari i obliga al seu ll David a emprendre un viatge per tal de cobrar-lo. La relació entre els dos, amb problemes durant molts anys, agafarà un caire dife- rent. El con icte sorgirà quan torni al poble, on ha promès a tothom que era milionari. Una re exió natural i efectiva sobre el cicle de la vida. Pel·lícula nominada als Òscar (6 nomina- cions), Globus d’Or (5 nominacions) i pre- mis Bafta (3 nominacions), entre d’altres.

CAROL

DIJOUS, 02.03.17 _ 21.00H _ CINEMA EL CASAL

L’acció se situa a Nova York als anys 50. Una jove dependenta d’una botiga de Manhattan somia amb una vida millor. Un dia coneix Ca- rol, una dona so sticada i elegant però atrapa- da en un matrimoni infeliç. Entre ambdues sorgeix una atracció immediata que canviarà les seves vides per sempre. Pel·lícula nominada als Òscar (6 nomina- cions), Globus d’Or (5 nominacions) i premis Bafta (9 nominacions), entre d’altres.

AGUAS TRANQUILAS

DIJOUS, 06.04.17 _ 21.00H _ CINEMA EL CASAL

Els habitants de l’illa d’Amami viuen en total harmonia amb la natura, ns el punt que estan convençuts que dins cada pedra, arbre o planta hi viu un déu. Un dia Kaito descobreix el cos d’un home otant al mar. La seva amiga Kyoto l’ajudarà a desxifrar el misteri. Una història d’amors juvenils on Kawase re exiona i fa re exionar l’especta- dor sobre el que hem perdut deixant enrere una forma de vida basada en les tradicions i el contacte entre les persones. Selecció o cial al Festival de Cannes.

45 AÑOS

DIJOUS, 04.05.17 _ 21.00H _ CINEMA EL CASAL

Kate està molt ocupada preparant la festa del seu 45 aniversari de boda. Llavors arriba una carta, adreçada al seu marit, on li noti – quen que el cadàver del seu primer amor ha aparegut congelat en una glacera dels Alps suïssos. Un drama sincer, subtil, humaníssim i desolador amb una Charlotte Rampling incommensurable ( premi del Cine Europeu, premi al Festival de Berlin). Film nominat als Òscar i als premis Bafta.

CORAZÓN GIGANTE

DIJOUS, 01.06.17 _ 21.00H _ CINEMA EL CASAL

Comèdia. Fúsi té 43 anys i és un inadap- tat amb problemes de sobrepès. La seva distracció són les batalles de la II Guerra Mundial, que reprodueix en miniatura a l’apartament on viu amb la seva mare. Un dia rep un cupó per visitar una escola de ball i allà coneix Sjöfn, una dona solitària com ell i amb profundes ferides psicològi- ques. Guanyadora del Festival de Tribeca (millor pel·lícula, actor i guió) i premi al millor actor a la Seminci de Valladolid.

AnteriorEl navegant. Joan-Lluís LLuís
SegüentUn altre artista a Paterson
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.