Agatha Christie i Hércules Poirot ressusciten aquest dijous

1356

9788467048704No, no hem dut a terme cap aquelarre ni cap ouija. Tot el contrari, aquí la culpable és Sophie Hannah, qui molts ja l’anomenen la reencarnació de la famosa novel·lista i després d’escriure Los crímenes del monograma.

Aquest dijous dia 6 veurem a les llibreries una nova aventura del famós detectiu Hércules Poirot, Ataúd cerrado. Us deixem quatre línies perquè aneu fent salivera:

En el centenari de la seva creació, torna Hércules Poirot, el detectiu més famós i brillant de la història de la novel·la negra, que ha conquistat a més de 2 bilions de lectors.

Irlanda, 1929. Lady Athelinda Playford, una reconeguda escriptora de novel·les de detectius per a nens, ha convidat diverses persones a passar una setmana amb ella a Lillieoak, la seva casa de camp. A més del seu fill i la seva filla amb les seves respectives parelles, el seu secretari personal i la infermera d’aquest, també dos advocats, Gathercole i Rolfe, han estat citats, així com els detectius de Scotland Yard, Hércules Poirot i Edward Catchpool. Ningú coneix el motiu d’aquesta invitació. No obstant això, el misteri és ràpidament desvetllat: Athie anuncia que els hereus de tota la seva fortuna no seran els seus fills sinó Joseph, el seu secretari, afectat d’una malaltia terminal. Quina raó ha impulsat a Athie a deixar-li tots els seus diners a algú que no és de la seva família? Però tots els convidats hauran de fer front a una altra fatídica sorpresa: un d’ells ha estat assassinat. Qui i per què ha comès el crim? El misteri està servit. Serà capaç el peculiar Hércules Poirot de desvetllar-lo?”