XVII Concurs literari Roc Boronat

1382

Roc Boronat i Font va ser una figura molt important per a la Barcelona dels anys 30. En qualitat de regidor de l’Ajuntament va XVII CONCURS LITERARI ROC BORONAT (foto)promoure l’assitència social i esdevingué presient i fundador de l’Associació de Cecs de Catalunya. És per això, i en honor a la seva persona, que Ara Llibres i l’ONCE cada any l’homenatgen amb un premi literari. Aquest any, ja n’és la dissetena edició!

És un concurs en llengua catalana i hi ha dues categories. Una, està dedicada a persones amb alguna discapacitat visual a partir de 16 anys, les quals poden presentar a concurs poesia o prosa. L’altra categoria és oberta a tots els escriptors a partir de 18 anys i només es pot presentar un text en prosa. El premi val la pena: 6.000 euros per al guanyador i la publicació del text per l’editorial Ara Llibres. El termini de lliurament finalitza el 31 de desembre i el guanyador s’anunciarà a principis de 2015.

A tots els que us piqui la curiositat i tingueu ganes de participar, us deixem l’adreça per poder consultar les bases del concurs i els guanyadors d’altres edicions.

Qui guanyarà enguany? A L’Escriba ja ens freguem les mans!