XVII Concurs literari Roc Boronat

1500

Roc Boronat i Font va ser una figura molt important per a la Barcelona dels anys 30. En qualitat de regidor de l’Ajuntament va XVII CONCURS LITERARI ROC BORONAT (foto)promoure l’assitència social i esdevingué presient i fundador de l’Associació de Cecs de Catalunya. És per això, i en honor a la seva persona, que Ara Llibres i l’ONCE cada any l’homenatgen amb un premi literari. Aquest any, ja n’és la dissetena edició!

És un concurs en llengua catalana i hi ha dues categories. Una, està dedicada a persones amb alguna discapacitat visual a partir de 16 anys, les quals poden presentar a concurs poesia o prosa. L’altra categoria és oberta a tots els escriptors a partir de 18 anys i només es pot presentar un text en prosa. El premi val la pena: 6.000 euros per al guanyador i la publicació del text per l’editorial Ara Llibres. El termini de lliurament finalitza el 31 de desembre i el guanyador s’anunciarà a principis de 2015.

A tots els que us piqui la curiositat i tingueu ganes de participar, us deixem l’adreça per poder consultar les bases del concurs i els guanyadors d’altres edicions.

Qui guanyarà enguany? A L’Escriba ja ens freguem les mans!

AnteriorLlibres lliures. Llibres que ni es compren ni es venen
SegüentMens sana in corpore sano
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.