La vídua. Fiona Barton

1415

La primera novel·la de la periodista britànica Fiona Barton, ediatada per Columna, ens explica la vida d’un matrimoni feliç que de cop i volta es converteix en l’epicentre d’una investigació policial, arran de la desaparició d’una criatura.

El cas ha commogut l’opinió pública, i tant pel policia Bob Spakers com per a la periodista Kate Waters, el debat entre el deure moral i el que podria esdevenir la gran exclusiva de la seva vida, oferirà un terreny ple d’incerteses i de decisions delicades.

Quan la Glen, esposa fidel i confiada perd el seu marit de manera sobtada, es convertirà en la única persona que coneix la veritat. Fins on estarà disposada a arribar perquè la seva vida continuï tenint sentit? Ara que pot ser ella mateixa, no sap si callar, mentir o actuar …

Una història sorprenent i esfereïdora.

logo

Anterior“Abandónate mucho”, aquest divendres a l’ETC
SegüentAquest divendres al cinema…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.