Vània, per Les Antonietes

1641

Vània CartellEl proper dissabte 29 de novembre al teatre Cirviànum de Torelló, la Cia. Les Antonietes representarà Vània, d’Anton Txèkhov. L’obra, adaptada i dirigida per Oriol Tarrasón, ens traslladarà en el món ple d’odi, amor, gelosia i frustació de sis personatges que intenteran entendre els perquès de la vida.

Tot això, amanit amb l’humor, la ironia i el sarcasme de la pluma de Txèkhov, que farà mirar-nos des de fora la nostra pròpia vida i traslladar a l’universalitat aquesta història macerada a la Rússia de principis de segle.

Les Antonietes ja van venir a Torelló la temporada passada a presentar-nos Stockman, una adaptació culpidora i reflexiva de l‘Enemic del poble, d’Ibsen. Tot apunta que aquest cop el públic també sortirà de la sala satisfet i corprès de la present adaptació d’un altre puntal de la literatura universal.

Des de L’Escriba us aconsellem que entreu al web de la companyia i doneu un cop d’ull a allò que hi ha darrera l’escenari. Les Antonietes us deixen endinsar en els seus assajos i la preparació de l’obra a través d’un Diari de muntatge on hi expliquen com treballen dia a dia.

Finalment, només ens queda recordar-vos que tot aquell que vulgui assistir a la representació pot comprar les entrades al web del Teatre Cirviànum, a taquilla una hora abans, o participar al concurs que hem organitzat conjuntament L’Escriba i el Teatre Cirviànum.

TeatreCirvianumPer fer-ho, només cal que ens envieu un comentari al web, al Facebook, al twitter (@lescribacat) o al correu (info@lescriba.cat) explicant-nos un embolic de faldilles. Nosaltres anirem penjant els comentaris que ens arribin al Facebook i el que aconsegueixi més “m’agrada” s’endurà una entrada doble per anar a veure l’obra aquest dissabte 29 de novembre a les 21.00h al Teatre Cirvianum de Torelló.

Anterior“Més o menys jo”, Miquel Duran
SegüentL’Escriba organitza una tertúlia sobre Els Jocs de la Fam